Facebook!

Idag har vi fixat en facebook grupp och så nu kan ni söka på Fluff Family UF och bli fans! Det finns lite bilder där också om ni vill se närmre på de fina bilderna som Alex gjort ;)

Det blev också ett litet snack med vår rådgivare på telefonen och på tisdag ska vi dit och snacka tyger och annat. Vi har också arbetat med en analysuppgift för företaget.

Vi vill också påminna om Uf mässan här på Kopparlundsgymnasiet den 9e december kl 15.00-18.00, kom gärna förbi ;)

/Evelina - Fluff Family UF


Klirr i kassan!

Just nu har vi uf lektion och vi har varit effektiva och tjänat in lite pengar genom att sälja armband som vi gjort själva! Vi funderar på att fortsätta sälja armband nästa vecka så om någon är intresserad får ni gärna kontakt oss. :)

Vi håller på att fixa våran logga, just nu är det färg och typsnitt vi har problem med men vi hoppas att vi kan bli klara med den så att vi kan fixa visitkort inom en snar framtid. 9 december är det även Uf mässa här på Kopparlundsgymnasiet och vi hoppas att vi har fått ihop ett par tofflor tills dess som vi kan visa upp, vi ses där ;)

Ha en nedrans bra helg! 

/Johanna - Fluff Family UF


Problem med hemsidan

Idag var vi och hälsade på Johannas pappa för att få lite hjälp med en ny hemsida. Dock var det mycket krångligare än vi trodde.
Vi måste prata lite med våra lärare och sedan kan vi komma tillbaka och starta upp hemsidan.
Det kommer en hemsida om ett tag i alla fall, och det är ett löfte ;)

Imorgon planerar vi att boka ett nytt möte med en av våra rådgivare, Helena eftersom att det inte gick i tisdags. Vi ska prata med henne om vilka tyger vi borde använda och vilket sätt som är bäst att sy på för de olika tygerna.
Sedan ska vi ta och göra av med lite pengar för att börja köpa in tyger, trådar, sulor och allt vad det är.
Sen kör vi. ;D

Puss ♥

/Anna - Fluff Family UF


Inget samtal?

Som jag sade i inlägget innan så skulle vi ha haft möte med Helena - våran rådgivare. Vi gick till henne (hon hade bett oss komma någon gång innan 3 så det gjorde vi) men hon var inte där. Vi gav mitt nummer till de som tog hand om hennes ställe (eller något sådant) så att dem kunde be Helena ringa oss när hon var tillbaka. Dem sade att hon förmodligen skulle vara tillbaks innan 3.
Så, vi gick tillbaks till skolan och väntade, men fick inget samtal.
Nu är klockan 18:34.. Och jag har inte fått något än heller vad jag vet.
Så så blev det med det.
Ganska trist om jag får säga det själv.
Vi får ta oss ett snack med henne en annan gång..

Hejdå, tills vidare!

/Alexandra - Fluff Family UF

Nu är vi på G!

Just nu sitter jag (Alexandra) och Evelina och väntar på ett samtal från våran syrådgivare Helena som vi hoppas ska kunna hjälpa oss med att välja vilka sorters tyger vi skall ha till att sy våra tofflor och även hjälpa oss med hur vi ska sy dem. Ingen av oss är så himla kunniga inom syområdet (hmm, passande..) men vi är förstås villiga att lära oss! Det är ju det vi har rådgivare för, right?

Efter att vi har pratat med Helena så hoppas vi på att strax kunna börja köpa tyger och göra ett eller två par provtofflor så vi kan se hur slutresultatet blir och vad vi bör ändra på.
Spännande!

Glöm inte att följa oss på Bloglovin för att se hur det går ;) ♥

/Alexandra - Fluff Family UF

Vi i företaget

Nu har vi fixat till vår blogg och vår duktiga illustratör har ritat dessa fantastiska bilder av oss i företaget.
Vi tänkte presentera oss lite för er. Från vänster till höger på headern:

Anna är ekonomi- och marknadsföringsansvarig.
Alexandra är personal- och inköp och produktionsansvarig samt illustratör.
Evelina är VD och kontorsansvarig.
Johanna är kontaktansvarig och säljare.

<3

Affärsplanen inlämnad!

Idag blev vi äntligen färdiga! Den nu 10 sidor långa affärsplan vi jobbat hårt med i under ett par veckor är nu färdig och inlämnad till UF-kontoret för att delta i en tävling om bästa affärsplan. Förhoppningsvis har vi en chans att vinna. Vi är om inte annat stolta över vårat arbete! :)
I affärsplanen hade vi dessutom med lite illustrationer på bland annat oss själva som féer, och dessa bilder kommer förmodligen inom snar framtid upp på bloggen.

Just nu håller vi på med loggan till företaget. Vi satsar förstås på att delta i tävlingen "bästa logga" då vi satsar hårt med företaget.

Det vi ska påbörja här framöver är att börja samla ihop pengar till material så att vi kan börja provproducera! Hur ska vi samla ihop pengar? Förmodligen blir det det gamla goda - att baka. Vi har även funderat på loppis.

Just nu sitter Anna (ekonomi- och marknadsföringsansvarig i Fluff Family UF) och ska fixa en header till denna blogg!
Nu när jag skrev detta kom jag på att vi faktiskt inte har presenterat oss själva ännu, men det får vi göra strax. Nu blir det jobbajobba. ;)

/ Alexandra - Fluff Family UF

bloglovin
RSS 2.0